2 juli 2012

Kvartalsrapport 2 2012

Ytterligare ett kvartal är till ända och det har väl inte varit det bästa rent läsmässigt. Tyckte dock jag fick upp ett skönt flyt på slutet och har då varit rätt nöjd med kvantiteten på min läsning med tanke på övriga saker här i livet. Kvalitetsmässigt har det varit helt okej, men bara en riktigt pangbra bok. Jag har under årets andra kvartal läst följande böcker:

"Erebos" - Ursula Poznanski
"Cirkeln" - Mats Strandberg & Sara Bergmark Elfgren (omläsning)
"Mörk jord" - Belinda Bauer
"Jag ska egentligen inte jobba här" - Sara Beischer
"Monsterbiff till middag? Fusket och snusket med vårt älskade kött." - Torbjörn Esping & Ylva Esping
"Här ligger jag och blöder" - Jenny Jägerfeld
"Alla mina vänner är superhjältar" - Andrew Kaufman
"Dyngkåt och hur helig som helst" - Mia Skäringer

Antal böcker på engelska/tyska/spanska: 0/0/0
Antal omläsningar: 1
Antal novellsamlingar: 0
Antal ungdomsböcker: 3
Antal grafiska romaner: 0
Antal tegelstenar: 1
Antal biblioteksböcker: 8
Antal e-böcker: 2
Sammanlagt antal: 8

Kvartalets bästa: Jenny Jägerfelds Här ligger jag och blöder. Fantastiskt bra ungdomsbok och jag ser fram mot att höra henne sommarprata i P1 snart!
Kvartalets sämsta: Det var inget riktigt bottennapp, men Cirkeln, Alla mina vänner är superhjältar och Dyngkåt och hur helig som helst var ganska mediokra i mina ögon även om samtliga hade något tilltalande.
Kvartalets överraskning: Att samtliga lästa böcker är lånade från biblioteket! Trots att jag är sjukt sugen på att köpa en massa böcker och ju har min egen variant av köpstopp i Läs 3 för 1 har jag inte lyckats läsa ut en enda av de som står i mina egna hyllor.
Kvartalets besvikelse: Att jag inte orkat skriva en endaste liten recension! Sjukt dåligt, jag ska genast örfila mig själv och lovar bot och bättring till nästa kvartal.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar